-skapar för att överleva

Kämpa, mitt älskade barn, har jag viskat många gånger i hennes lilla öra. Min dotter drabbades av cancer två år gammal. En lång tid har för henne varit en kamp för överlevnad. När livet varit för tungt för att orka leva, har jag verklighetsflytt till symaskinen, en trogen vän, som finns där när jag behöver, och som utmanar mig att tänka på världsliga saker en stund. Jag är hobbysömmerska, är mamma till två små flickor och en liten bebispojke, och är gift med världens bästa man.

måndag 23 juli 2012

Nya vidder på kreativitet

Min kreativa ådra brukar ta lite turistvägar under sommaren. Alltså prova lite annat, för att se om jag kan lockas av annat än sömnad. Nu var det dags att bygga ett babygym till lillebror. Jag tog tillfället i akt när vi fick spontanbesök av vänner att få lite hjälp.
Vi satte oss på gräsmattan och kikade lite på gungställningens konstruktion, och försökte oss på nåt liknande. Efter täljande, sågande, skruvande, spacklande, slipande och målande har vi nu provat det, och det blev bra!
Men jag tror inte att vinkelsågen kan konkurrera ut min symaskin. Helt säker faktiskt.

3 kommentarer:

  1. Hej! Håller på med ett eget babygym nu, och såg ditt fina när jag bildgooglade. Hur har ni föst ihop de olika delarna? Jag lyckas inte fästa "mittpinnen" på nåt fint/hållbart sätt..vore tacksamhet tips!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad roligt att du hittat mitt gamla inlägg! Vi borrade hål i de två nedåtgående pinnarna och skruvade fast dem i mittpinnen. Så här i efterhand hade det inte skadat med rejälare pinnar, för det var svårt att få det att fästa bra, vilket ledde till att gymmet blev lite ostabilt i sidled...

      Radera