-skapar för att överleva

Kämpa, mitt älskade barn, har jag viskat många gånger i hennes lilla öra. Min dotter drabbades av cancer två år gammal. En lång tid har för henne varit en kamp för överlevnad. När livet varit för tungt för att orka leva, har jag verklighetsflytt till symaskinen, en trogen vän, som finns där när jag behöver, och som utmanar mig att tänka på världsliga saker en stund. Jag är hobbysömmerska, är mamma till två små flickor och en liten bebispojke, och är gift med världens bästa man.

fredag 14 februari 2014

Falukorvslikt

Att dansa balett första gången i trettioårsåldern är ingen barnlek vill jag lova. Även nybörjarkursen är hårdträning. Vi går ner i spagat (definitionsfråga för min del), kämpar mot kramp i musklerna, och hoppar som små bollar. Det är allvar, och jag kämpar, trots att jag känner mig som en falukorv när jag studsar framför spegeln i trikåer.
Jag gjorde egen falukorv häromdagen. Kändes något mer bohemiskt än vad jag är, men det blev väldigt korvlikt i konsistens och smak, dock ej utseendemässigt. Men det blev gott, barnen gillade det, och vi slapp alla snuskiga ingredienser i köpkorv!

Nog om det. Nästa inlägg borde bli lite mer sömnad känner jag. Det är ju det jag älskar. Fast jag älskar korv med. 


2 kommentarer: