-skapar för att överleva

Kämpa, mitt älskade barn, har jag viskat många gånger i hennes lilla öra. Min dotter drabbades av cancer två år gammal. En lång tid har för henne varit en kamp för överlevnad. När livet varit för tungt för att orka leva, har jag verklighetsflytt till symaskinen, en trogen vän, som finns där när jag behöver, och som utmanar mig att tänka på världsliga saker en stund. Jag är hobbysömmerska, är mamma till två små flickor och en liten bebispojke, och är gift med världens bästa man.

måndag 10 februari 2014

Husmoderstips

Tänk att pengarna strömmar ut ur våra hushåll. Jag har utmanat mig i att ha lite köpstopp (ett milt sådant). Det leder ju åtminstone till att man tänker lite extra på ens konsumtionsvanor.
Jag försökte vara husmoderlig och ekonomisk igår, så istället för att slänga strumpbyxor med hål under hälen så klippte jag av dem och sydde en mudd längst ner. 

Mitt andra spartips idag är att byta soptunnan till en mindre sort. Det är även en utmaning att sopsortera noggrannare. Jag vet inte om alla kommuner fungerar lika, men jag fick min utbytt idag. Det tjänar vi 327kr/år på att tömningen blir billigare. Tyvärr kostade det 306kr att få den bytt, men jag tänker långsiktigt. Framåt jul tjänar vi på det!

2 kommentarer:

  1. Hej =)
    Jag hamnade på din sida och jag blev helt tagen av din berättelse...din kreativitet och styrka! Jag kunde inte sluta gå bak i tiden och bara läsa och läsa...vilken supermamma du är!! WOU! Önskar om jag skulle kunna vara hälften så kreativ, duktig och stark som dig!!
    Jag kommer deffenetivt att följa din blogg!!
    Önskar er allt av det bästa! Kram Brigitta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, vad gulligt av dig! Välkommen in här! Hoppas du får glädje av allt kreativt jag kommer bjuda på framöver. Allt gott!
      Johanna

      Radera